Vereniging Contactpersoon E-mail
VV Winsum Alexis Rompelman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Noordwolde Lennart ten Have Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
FC LEO Eddy Tammens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zeester Robert Bos Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ezinge Ronald Vlonk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kloosterburen Klara Bolt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
SIOS Judith Visser Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eenrum Kor Nienhuis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Omlandia Jan van Slochteren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
SV Bedum Dirix Veenstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Loppersum Jan Lahuis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
SJO STEO Jan Spijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Heracliden Nils Rijzebol Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Sporthallen Telefoon Adres Plaats
Leens 0595-572606 Breekweg 4 Leens
Winsum 0595-442170 Hamrik 4 Winsum
Bedum 050-3012919 Sportlaan 14 Bedum
Ten Boer 050-3024044 Blinkerdlaan 12 Ten Boer
Uithuizermeeden  0595-413784 Tjarietweg 2 Uithuizermeeden
Eenrum  -- J.J. Willingestraat Eenrum
Loppersum 0596-571821 Bosweg 27 Loppersum
Roakeldaishal 0595-422496 Oostervalge 52a Warffum